Ανδρέας Ιωάννου: ‘Ενόσω αγωνίζεσαι εμπλουτίζονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου’

0
3130

Ο Ανδρέας Ιωάννου ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε από τις αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. το 2016, μια πλήρη υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Πλέον είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αποφοίτησε μέσω του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Συνδέσμου, που παρέχει σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μέλη του ΠΑ.Σ.Π., υποτροφίες σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου.

Ανδρέα συγχαρητήρια! Πως νοιώθεις;
“Νιώθω ότι πήρα τα απαραίτητα εφόδια έτσι ώστε να ανταπεξέλθω στον κλάδο της εκγύμνασης ανθρώπων από όλο το φάσμα της κοινωνίας.”

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;
“Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑ.Σ.Π. που μου έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω την πλήρη υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις αξιολογήσεις του Συνδέσμου το 2016. Ευχαριστώ τον κ. Σπύρο Νεοφυτίδη και την κ. Σίλεια Βάσου από τον ΠΑ.Σ.Π., όλο το προσωπικό από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τη βοήθεια τους και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Καρτακούλη. Σημαντικότατη ήταν επίσης η συμβολή του κ. Σοφρώνη Αυγουστή που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στον Απόλλωνα. Θερμές ευχαριστίες και στο οικογενειακό μου περιβάλλον για την πολύ σημαντική στήριξη που είχα.”

Πόσο σημαντικό είναι για ένα ποδοσφαιριστή να σπουδάσει παράλληλα;
“Είναι πολύ σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να συνδυάζει ποδόσφαιρο και σπουδές και όχι μόνο για το μέλλον του. Εν όσο αγωνίζεσαι εμπλουτίζονται οι γνώσεις και οι εμπειρίες σου – ιδιαίτερα εάν ακολουθείς ένα κλάδο του αθλητισμού – ενώ ταυτόχρονα έχεις μπροστά σου μια πρόκληση να ανταπεξέλθεις και στα δύο.”

“Θα ήθελα επίσης μια και μου δίνεται η ευκαιρία να καλέσω όλους τους νέους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες να στηρίζουν τον ΠΑ.Σ.Π. και τον αγώνα που κάνει για να προσφέρει επαγγελματική στήριξη και άλλα τόσα προνόμια στα μέλη του.”

Leave a Reply