Αναγνωρίστηκε το θύμα του τροχαίου στο Λιοπέτρι –Τέσσερις νεκροί σε ένα 10ήμερο

0
9243

Ο 44χρονος Γιώργος Κυριάκου είναι το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που είχε σημειωθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου στο Λιοπέτρι.

Η σορός του ταυτοποιήθηκε εντός της ημέρας (09/07) μέσω γενετικού υλικού (μέθοδος ταυτοποίησης με DNA).

Ο εκλιπών ήταν από την Ξυλοφάγου.

Έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα στον δρόμο Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου όταν ή μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα που οδηγείτο από 24χρονο.

Από τη σύγκρουση ο 44χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Όσο για τον 24χρονο, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν ως σοβαρή.

Ο θάνατος του 78χρονου Νικολάου
Εξάλλου, σε ό,τι αφορά το δυστύχημα που είχε σημειωθεί την Πέμπτη (08/07) στην Ξυλοφάγου, ο θάνατος του 78χρονου Γιαννάκου Νικολάου από το Αυγόρου, προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Τα πιο πάνω προκύπτουν από το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε εντός της ημέρας (09/07) από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα. Να σημειωθεί ότι από τη σορό του θανόντα λήφθηκαν βιολογικά δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9.45 το πρωί (08/07) όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 78χρονος σε δρόμο της Ξυλοφάγου, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, ο 78χρονος εισήλθε από πάροδο στον κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα.

Εντός του τελευταίου 10ημέρου μετρούμε συνολικά τέσσερις συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους ενόσω χρησιμοποιούσαν το οδικό δίκτυο. Για την ακρίβεια, πέραν των δυο πιο πάνω περιπτώσεων είχαμε ακόμη δυο θύματα, από τις 30/06 μέχρι και τις 08/07.

• Στις 30 Ιουνίου, περί τις 21:30, διαπιστώθηκε πως υπήρξε σοβαρό τροχαίο συμβάν με τον 65χρονο Σταύρο Παντελή από τη Λευκωσία να χάνει τη ζωή του. Το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε στον δρόμο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, παρέκκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου. Μετά από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του διαπιστώθηκε πως ο 65χρονος υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου.

• Την περασμένη Τρίτη (06/07) γύρω στις 23:00 έχασε τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μηνά, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού πρώτα έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Leave a Reply