ΒΟΥΛΗ: ‘Επιλεκτική ευαισθησία’ είπε ο Σιζόπουλος για τη διευθέτηση οφειλής ύψους 2.58 εκ. ευρώ, εταιρείας συμφερόντων του -vid

2
3394

Για δεύτερη φορά ο Μαρίνος Σιζόπουλος τοποθετείται δημόσια για το θέμα που απεκάλυψε η ιστοσελίδα μας κι αφορά διευθέτηση χρέους 2.581 εκ. εταιρείας συμφερόντων του, με διαγραφή ποσού 956.000 ευρώ.

Του Φάνη Μακρίδη

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, το έπραξε μιλώντας από το βήμα της Βουλής, για την ψήφιση της δημοσιοποίησης της λίστας με ονόματα των 22 Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων που είχαν μη εξυπηρετούμενα δάνεια στον Συνεργατισμό.

Δηλώσεις Μ. Σιζόπουλου για τη διαγραφή 956.000 ευρώ από το χρέος εταιρείας συμφερόντων του ύψους 2.58 εκατομμυρίων -vid

Ο κ. Σιζόπουλος αν και δεν τοποθετήθηκε σε σχέση με τα έγγραφα που αποκαλύψαμε (βλ. εμπιστευτική συμφωνία μεταξύ των μετόχων της εταιρείας και του τραπεζικού οργανισμού), εντούτοις μίλησε με έντονο τρόπο κάνοντας λόγο περί «προσωπικής ευαισθησίας κάποιων» και «δήθεν υπέρογκου ποσού από δάνεια εταιρείας» (σ.σ. δεν γνωρίζουμε ποιος έκανε λόγο για υπέρογκο ποσό).

Επιστολή Περδίκη στον Αδάμου για ‘λίστα Γιωρκάτζη’, ΜΕΔ Συνεργατισμού και εταιρείας συμφερόντων Σιζόπουλου – «Ποινικό αδίκημα…»

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος του αποκαλυπτικού μας δημοσιεύματος στις 2 Φεβρουαρίου στο οποίο παραθέσαμε έγγραφα χωρίς να τα ερμηνεύσουμε, είχε ως εξής: «Εταιρεία συμφερόντων Σιζόπουλου απαλλάχθηκε από ΜΕΔ 2.581.000 ευρώ με άμεση διαγραφή 956.000 -docs».

5 αναπάντητα ερωτήματα για τη διευθέτηση ΜΕΔ εταιρείας συμφερόντων του Μ. Σιζόπουλου -Το Πόθεν Έσχες -docs

Τότε είχαμε τηλεφωνήσει στον κ. Σιζόπουλο για να λάβουμε τις θέσεις του, όμως η κλήση μας δεν είχε απαντηθεί.

Την επομένη (03/02/2021) έκανε κάποιες τοποθετήσεις στο OMEGA, σε ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ονούφριος Σωκράτους.

Αυτούσιες οι επίμαχες τοποθετήσεις του κ. Σιζόπουλου:

«Επειδή υπήρξε μια προσωπική ευαισθησία τον τελευταίο καιρό για δήθεν διαγραφή ενός υπέρογκου ποσού από δάνεια εταιρείας, της οποίας είχα συμφέροντα…

Γι΄ αυτό κ. πρόεδρε θέλω αυτό το θέμα ξεκάθαρα, το συντομότερο δυνατόν με διαφάνεια να συζητηθεί για να καταρριφθούν όλες αυτές οι επιλεκτικές ευαισθησίες που υπάρχουν από κάποιους. Για να αποδείξω και τις ευαισθησίες τις επιλεκτικές.

Από εκεί και πέρα έχω να δηλώσω ότι ούτε διαγραφή δανείου είχα, ούτε δάνειο έχω, ούτε χρήματα στο εξωτερικό έβγαλα, ούτε έτυχα οποιασδήποτε ευνοϊκής μεταχείρισης από τον τραπεζικό τομέα.

Κι αυτά όλα είναι ανοιχτά γιατί πιθανόν να είμαι ένας από τους λίγους που μέχρι στιγμής έχω υποστεί τρεις συστηματικούς ελέγχους από τον φόρο εισοδήματος για τα θέματα κατάστασης κεφαλαίων. Γι΄ αυτό δεν έχω να κρύψω τίποτα. Και είμαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή, εγώ να δώσω το σύνολο των προσωπικών μου στοιχείων και των φορολογικών μου δηλώσεων.

Κι ελπίζω και οι υπόλοιποι να είναι στην ίδια θέση να το πράξουν. Και θα παρακαλούσα το συντομότερον κ. πρόεδρε, αν είναι δυνατόν εντός της επόμενης εβδομάδας το συγκεκριμένο θέμα της διαγραφής να συζητηθεί».

Αποκάλυψη 22 ονομάτων ΠΕΠ με δάνεια στον Συνεργατισμό – 41 υπέρ, 1 εναντίον, 2 αποχές

Λίστα με ονόματα ΠΕΠ στον πρώην Συνεργατισμό – Αποκάλυψε τα ονόματα στελεχών του ΑΚΕΛ ο Κυπριανού -vid

Ανατροπή στην ολομέλεια με τα δάνεια των 22 ΠΕΠ -Πρόταση Αβέρωφ: «Όταν αφήνονται θέματα στο τέλος μένουμε πέντε και ο κούκος» -vid

Εταιρεία συμφερόντων Σιζόπουλου απαλλάχθηκε από ΜΕΔ 2.581.000 ευρώ με άμεση διαγραφή 956.000 -docs

2 COMMENTS

  1. Γεια

    Έχετε μόλις απορρίφθηκε από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και σας επιτρέπει να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινής και γνήσια άτομα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εφαρμογή, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε δεν χρειάζεται να μπει σε περισσότερο χρέος για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ψάχνετε για να βγούμε από Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να ερευνήσει για τις υπηρεσίες μας.

    Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

    όνομα:
    ηλικία:
    διεύθυνση:
    μέλος:
    χώρα:
    τηλεφώνου:
    ποσό που απαιτείται:
    διάρκεια δανείου:
    σκοπός του δανείου:

    Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    Με Φιλικούς Χαιρετισμούς.
    Τζέιμς Τον.

  2. FINANCIAL PLANNING LOAN COMPANY
    DO YOU NEED A FINANCIAL HELP? ARE YOU IN ANY FINANCIAL CRISIS OR DO YOU NEED FUNDS TO START UP YOUR OWN BUSINESS? DO YOU NEED FUNDS TO SETTLE YOUR DEBT OR PAY OFF YOUR BILLS OR START A GOOD BUSINESS? DO YOU HAVE A LOW CREDIT SCORE AND YOU ARE FINDING IT HARD TO OBTAIN CAPITAL SERVICES FROM LOCAL BANKS AND OTHER FINANCIAL INSTITUTES? HERE IS YOUR CHANCE TO OBTAIN FINANCIAL SERVICES FROM OUR COMPANY. WE OFFER THE FOLLOWING FINANCE TO INDIVIDUALS- *COMMERCIAL FINANCE *PERSONAL FINANCE *BUSINESS FINANCE *CONSTRUCTION FINANCE *BUSINESS FINANCE AND MANY MORE: FOR MORE DETAILS.CONTACT ME VIA. EMAIL Email us: muthooth.finance@gmail.com All Cash seeker should contact us Whats App +917428831341

Leave a Reply