Πλήρωμα ασθενοφόρου έψαχνε μέχρι τα ξημερώματα όχημα που σύμφωνα με φάρσα Ε/κ είχε πέσει σε χαράδρα -Δηλώσεις Ρ. Κωνσταντίνου -vid

0
860
Transfer of diagnosed positive Covid-19 patients to the private clinic "Euromedica - Arogi", from Papageorgiou Hospital, in Thessaloniki, Greece on Nov. 29, 2020 / Μεταφορά ασθενών θετικών σε Covid-19 απο το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στην κλινική 'Αρωγή Euromedica', στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Νοεμβρίου, 2020.

Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους σ΄ αυτό τον τόπο.

Ενώ η Υπηρεσία Ασθενοφόρων τον τελευταίο χρόνο προσφέρει ακατάπαυστα τις υπηρεσίες της στην κυπριακή κοινωνία, κάποιοι έχουν το θράσος να παίζουν με αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν αγώνα.

Ελληνοκύπριος λίγο μετά τις 20:30 την Κυριακή (21/03) τηλεφώνησε στις αρχές αναφέροντας ψευδώς πως το όχημα που οδηγούσε και στο οποίο βρισκόταν ακόμη ένα άτομο, κατέπεσε σε χαράδρα στο χωριό Βρέτσια της Πάφου.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, με το πλήρωμά του να αναζητεί μέχρι τα ξημερώματα το αυτοκίνητο.

Ασφαλώς, η φάρσα απασχόλησε αδίκως και την Αστυνομία που προσπαθούσε να εντοπίσει το σήμα του κινητού του φερόμενου ως οδηγού του αυτοκινήτου.

Τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. Το όλο ζήτημα σχολίασε η υπεύθυνη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, στην εκπομπή «Ο Παρατηρητής Live», κάνοντας λόγο για ασυνείδητους που δεν συμπονούν τους συνανθρώπους τους.

Εξήγησε η πίεση είναι πολύ μεγάλη για την κοινωνία κι ασφαλώς τα μέλη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, προσθέτοντας πως «εδώ και ένα χρόνο οι ανάγκες δεν σταμάτησαν» και αναφέρθηκε στη μεγάλη πίεση που υπάρχει λόγω των αυξημένων περιστατικών κορωνοϊού στη Λεμεσό.

Δείτε τι είπε η κα Ριάνα Κωνσταντίνου στην εκπομπή (57΄37΄΄):

https://www.facebook.com/watch/live/?v=772210350087805&ref=watch_permalink

 

 

 

Leave a Reply