Για κατάχρηση εξουσίας από την Αστυνομία κάνει λόγο η Χαραλαμπίδου -Χρήστης θυμήθηκε την υπόθεση Ξενοφώντος

0
337

Για κατάχρηση εξουσίας από πλευράς Αστυνομίας Κύπρου κάνει λόγο η Ειρήνη Χαραλαμπίδου αναφερόμενη στην υπόθεση του λογαριασμού με τον οποίο ασκείτο κριτική στην Έμιλυ Γιολίτη.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ στον προσωπικό της λογαριασμό στο twetter σημείωσε τα ακόλουθα: ‘Η υπόθεση για parody λ/σμο που αφορά στην κ. Γιολιτη θα κλείσει όταν ξεκαθαρίσει η κατάχρηση εξουσίας από την αστυνομία , και η όλη διαχείριση που θύμιζε απολυταρχικά καθεστώτα! Όχι όταν αποφασίσει η @Cyprus_Police για να καλύψουν το φιάσκο που προκάλεσαν λόγω υπερβάλλοντα ζήλου’.

Χρήστης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης συμφώνησε μαζί της, ωστόσο θύμισε τι είχε γίνει επί διακυβέρνησης Χριστόφια: ‘Έχετε απόλυτο δίκαιο. Τραγική πρόθεση και διαχείριση. Όσο για τα απολυταρχικά καθεστώτα θυμάστε γύρω στο 2010 κάποιο Ξένη Ξενοφώντος και την κατάσχεση του υπολογιστή του επειδή έγραφε ενάντια στο τότε “καθεστώς” Déjà vu? Όλοι Ίδιοι?’.

Η κα Χαραλαμπίδου αρκέστηκε να σχολιάσει: ‘Συγκρίνεις εντελώς ανόμοιες καταστάσεις!’.

Ο ίδιος αναγνώστης ανταπάντησε: ‘Δυστυχώς οι συμπεριφορές είναι πολύ συγκρίσιμες’.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σε σχόλιό της στο facebook η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, είχε σημειώσει τα ακόλουθα: ‘Η Μηλόκρεμα,δεν αρκεί για να αποσιωπηθεί το θέμα μιας ολοκληρωτικής, εκφοβιστικής και απολυταρχικής συμπεριφοράς! Εάν η αστυνομία ενήργησε εν αγνοία της Υπουργού ως υπάρχει ισχυρισμός, για να προσφέρει εκδούλευση πρέπει να γίνει αμέσως διερεύνηση και μάλιστα πειθαρχική! Και θα επρεπε η ιδια η Υπουργός να τη ζητήσει! Ποιος δικαστής έβγαλε το διάταγμα χωρίς απειλή κατα ζωής; Το ανώτατο έχει άποψη ; ο Γενικός Εισαγγελέας; Τι στοιχεία παρουσίασε η αστυνομία για το ένταλμα;Δηλαδή οι πολίτες θα ζουν υπό καθεστώς τρομοκρατίας; Αυτό το μήνυμα επιχείρησαν να περάσουν; Όλοι κατα καιρούς έχουμε βιώσει παρόμοιες εμπειρίες κάποιοι από μας και απειλές κατα της ζωής μας. Τα παιδιά μας έχουν στοχοποιηθεί κατ επανάληψη ! και από accounts ανώνυμα με πλάτες και πρόθεση! Όταν είσαι πολιτικός αναμένεις αυτά από τη λάσπη μέχρι απειλές. Εάν η Υπουργός δεν γνώριζε καλώς ! ανκαι οπως προανεφερα επρεπε η ιδια να αντιδρασει σιγουρα οχι με μηλόκρεμα αλλα απαιτώντας τιμωρία αυτων που ενήργησαν φασιστικά! θα πρέπει να τοποθετηθεί ο αρχηγός της αστυνομίας.Αν γνώριζε όμως και ήταν με δικές της οδηγίες τότε το θέμα παίρνει ασύλληπτες πολιτικές διαστάσεις οι οποίες δεν λύνονται με μια μηλόκρεμα όσο και αν προσπάθησαν να ρίξουν το θέμα στα μαλακά! Ακόμα και ο τραμπ που μας συνήθισε σε τραμπουκισμους και δεν έστειλε τις ειδικές δυνάμεις να μπουκάρουν με τόσα fake accounts ! Η δε αστυνομια στις περιπτωσεις αλλων πολιτικών που βιωσαν παρομοιες συμπεριφορες απλως κατεβαζε τις σελιδες. Μήπως λοιπον το μηνυμα ηταν σταματηστε την κριτική αλλιως μπουκάρουμε;’.

Leave a Reply