«Ο Ξεκάθαρος Όρος» Που Έλεγε Ο Κάκος Κόστισε 619.000 Ευρώ Στην «Κυρία»! (Vid)

0
59

Τα λόγια τα μεγάλα του Σάββα Κάκου. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ανόρθωσης που προτίμησε να φύγει από το προσκήνιο μετά τη νέα ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, μας έλεγε με σιγουριά ότι η απόφαση που είχε λάβει η διοίκησή του για αποδέσμευση του Στάνιμιρ Στοΐλοφ και του βοηθού του Τζάνκο Τσβετάνοφ δεν θα έχει κόστος για τον σύλλογο.

Διαβάστε τα λόγια του και δείτε και το video: «Υπάρχει ένας ξεκάθαρος όρος στο συμβόλαιο του κ. Στοΐλοφ, για τον οποίο πήραμε πάρα πολλές νομικές γνωματεύσεις γιατί τελευταία μας έγνοια (σ.σ. πρώτη εννοούσε προφανώς) είναι να μην κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος και να χρεώσουμε το σωματείο άδικα. Σίγουρα προσπαθήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο κοινή συναινέσει, αλλά αφού δεν μπορούσε να λυθεί κοινή συναινέσει ενεργοποιήσαμε τον όρο του συμβολαίου, ο οποίος κατά την άποψη των πολλών νομικών συμβούλων που πήραμε είναι ξεκάθαρος και μας δίνει το δικαίωμα να διακόψουμε το συμβόλαιο πληρώνοντας τα δεδουλευμένα μόνο, τόσο του προπονητή όσο και του βοηθού».

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει πόσο επιπόλαιοι είναι οι Κύπριοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, αλλά και με πόση ευκολία πουλούν φούμαρα στον κόσμο.

Ο Σάββας Κάκος αν έχει ευθιξία, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να προβεί σε δημόσια απολογία προς τον κόσμο της “Κυρίας” που κάθε τρεις και λίγο καλείτο να βάλει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την ομάδα.

Φάνης Μακρίδης