Υψηλόβαθμο Στέλεχος Υπηρεσίας: “Αν Δεν Το Κατεβάσεις, Θα Χάσεις Τη Δουλειά Σου”

0
61

Μεγάλη φαίνεται πως έχει δει τη σκιά του στέλεχος κρατικού οργανισμού. Δεν έφταναν τα όσα του καταλογίζονται για τη διαχείριση που κάνει, είχε το θράσος όχι μόνο να βγει και από πάνω, αλλά να φτάσει στο σημείο να απειλήσει δημοσιογράφο που… τόλμησε να κάνει τη δουλειά του.

mujahedin4

Γράφει ο Μουτζαχεντίν

Αρνούμενος να τοποθετηθεί επί του επίμαχου δημοσιεύματος, απείλησε τον δημοσιογράφο που υπέγραψε το ρεπορτάζ, ότι «αν δεν κατέβει το δημοσίευμα, θα φροντίσω να χάσεις τη δουλειά σου».

Δεν παρέλειψε να περηφανευτεί για τα κατορθώματά, ώστε να γίνει πιο πειστικός, σημειώνοντας: «μην τα βάζεις μαζί μου διότι αυτό έκανε και δημοσιογράφος του … (σ.σ. ονομασία εντύπου) και έχασε τη δουλειά του». Μάλιστα έδωσε και χρονοδιάγραμμα 15 λεπτών για να κατέβει το ρεπορτάζ.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε αν το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού που υπηρετεί συμφωνεί με τις πρακτικές επιβολής λογοκρισίας στα Μ.Μ.Ε. και τις απειλές κατά των δημοσιογράφων, τις οποίες χρησιμοποιεί ο γενικός διευθυντής του, υπερηφανευόμενος κιόλας που έγινε αιτία δημοσιογράφοι να χάσουν τη δουλειά τους.

Ο Μουτζαχεντίν