ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 20χρονος Θανάσης -‘Καλό παράδεισο λεβέντη’

0
863

Έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για πέντε μέρες, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον 20χρονο Θανάση Πεβλιβάνη, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαίο που είχε σημειωθεί την Τρίτη 04/05 στη Λεμεσό.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής (09/04).

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.25 το βράδυ της Τρίτης, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου ο 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου μέχρι την Κυριακή νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΑΕΛ Λεμεσού, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Θανάση: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Πεχλιβάνη που απεβίωσε σήμερα μετά από ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες. Η μητέρα του Θανάση αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας και η αδερφή του αγωνίζεται στην γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας. Λεπτομέρειες για την κηδεία θα αναρτηθούν αργότερα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»..

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Άρης Λεμεσού: “Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θάνου Πεχλιβάνη που έφυγε σήμερα από την ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Αιώνια η μνήμη του”.

Δημοσίευση έκανε και ο ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα. Στον επίσημο λογαριασμό του Συνδέσμου στο facebook αναρτήθηκε φωτογραφία πανό στο οποίο αναγράφονται τα ακόλουθα: “Παίρνεις του Θρύλου τα παιδιά ένα-ένα, μα και στον ουρανό βασιλεύει η Θύρα 1”.

Στο συνοδευτικό σημείωμα αναφέρονται τα ακόλουθα: “Καλό παράδεισο λεβέντι… Να τραγουδάς από ψηλά περήφανα και δυνατά! Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο”.

 

Leave a Reply