ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Τι ανέφερε ο 25χρονος σε προφορική του κατάθεση -Ξύπνησε από φωνές…

0
385

Ξεκάθαρη εικόνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε το διπλό φονικό στους Εργάτες, έχουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 25χρονος γιος του 59χρονου φερόμενου δράστη που επέζησε από το μακελειό, σε προφορική τους κατάθεση ανέφερε ότι λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ξύπνησε από φωνές που προέρχονταν από το υπνοδωμάτιο των γονιών του.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, κατευθυνόμενος προς το σημείο δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με καλώδιο.

Στη συνέχεια ο 59χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην 52χρονη σύζυγό του. Την ακολούθησε από το υπνοδωμάτιο μέχρι τη βεράντα, όπου η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά τα συνεχόμενα μαχαιρώματα που δέχθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία, η 52χρονη έφερε τραύματα στην πλάτη και τον θώρακα της.

Με βάση πάντα τη μαρτυρία του 25χρονου, ο πατέρας του έστρεψε τη μανία του προς τον 20χρονο γιο του. Ο τελευταίος μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε έπεσε νεκρός στο διάδρομο της οικίας.

Πριν ο 59χρονος φύγει από το σπίτι με το προσωπικό του αυτοκίνητο, επιτέθηκε για δεύτερη φορά στον 25χρονο, τον οποίο τραυμάτισε στον λαιμό.

Όπως γράψαμε, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Leave a Reply