Το σενάριο του Χρ. Χρίστου για τον Πρόεδρο της Βουλής που έκανε τον Νικήτα Κυριάκου να ξεσπάσει σε γέλια -vid

0
12888

Η δεδηλωμένη πρόθεση του πρόεδρου του Ε Λ Α Μ, Χρ. Χρίστου, να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Βουλής, ξεσήκωσε σενάρια για το πού αποσκοπεί ή εν λόγω απόφαση.

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Νικήτας Κυριάκου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι», με συνεχείς ερωτήσεις προς τον κ. Χρίστου επιχείρησε να ρίξει φως και να αποκαλύψει την ενδεχόμενη σκοπιμότητα από πλευράς του κόμματος που αναδείχθηκε 4ο στις βουλευτικές εκλογές.

Μοιραία τα ερωτηματικά, αφού το Ε Λ Α Μ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων. Ενδεικτική η θέση της ΕΔΕΚ, η οποία ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να έχει οποιασδήποτε μορφής συνεργασία μαζί του.

Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκαν και τα δυο βασικά σενάρια για τον επόμενο πρόεδρο της Βουλής.

Ο κ. Χρίστου στην προσπάθειά του να πείσει ότι η πρόθεση του για διεκδίκηση της προεδρίας της Βουλής, μίλησε για ακόμη ένα σενάριο, το οποίο προκάλεσε το έντονο γέλιο του παρουσιαστή Νικήτα Κυριάκου.

Χρίστου: Αγνοείτε ένα σενάριο
Κυριάκου: Ποιο σενάριο;
Χρίστου: Το σενάριο όλα τα κόμματα να στηρίξουν Ε Λ Α Μ
Κυριάκου: Εντάξει, τώρα, δηλαδή … ζούμε (γέλια)… το πιο απομακρυσμένο σενάριο. Το πιστεύετε αυτό;
Χρίστου: Θα έδινε μια λύση σε όλους
Κυριάκου: Ναι, αλλά είναι ανέφικτο κ. Χρίστου.
Χρίστου: Ανέφικτα πράγματα στην πολιτική δεν υπάρχουν. Θέλετε να αναλύσουμε λίγο τις συνεργασίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή;
Κυριάκου: Να τις πούμε, ναι

Ακολούθησε ανάλυση του κ. Χρίστου…

Δείτε το οπτικό υλικό (στο 3΄10΄΄η επίμαχη στιγμή):

Leave a Reply