ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο Σιάηλος στο γρ. επιχειρήσεων Λευκωσίας -Στο Αρχηγείο αξιωματικός με καθήκοντα στα επεισόδια του Φεβρουαρίου

0
2465

Συνολικά 37 μέλη της Αστυνομίας μετατίθενται αυτή την περίοδο.

Οι έξι μεταθέσεις που έγιναν από σήμερα (21/04) αφορούν αξιωματικούς της Αστυνομίας, ενώ 31 υπαξιωματικοί και αστυφύλακες αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα από την ερχόμενη Δευτέρα (26/04).

Από τις μεταθέσεις αξιωματικών ξεχωρίζει αυτή του Νεόφυτου Σιάηλου, ο οποίος είχε διατελέσει υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια της εξιχνίασης της υπόθεσης του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά. Ο ανώτερος υπαστυνόμος ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνου στο γραφείο επιχειρήσεων στη Λευκωσία (ήταν υπεύθυνος αστυνομικού σταθμού Λακατάμιας).

Εξάλλου, ο Αστυνόμος Β΄ Μιχαλάκης Δημητρίου, ο οποίος υπό την ιδιότητα του βοηθού διευθυντή επιχειρήσεων στη Λευκωσία συμμετείχε στο κέντρο κρίσεως κατά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λευκωσία (πάρκο Κολοκάση), μετατίθεται στο Αρχηγείο και συγκεκριμένα αναλαμβάνει την διεύθυνση Επιθεωρήσεως και Ελέγχου παγκυπρίως.

Καθήκοντα βοηθού διευθυντή επιχειρήσεων στη Λευκωσία ανέλαβε ο Αστυνόμος Β΄ Παναγιώτης Κουντουρέσιης.

Ακόμη, ο υπαστυνόμος Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο υπεύθυνος του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων στη Λευκωσία.

Αναλυτικά οι μεταθέσεις:

Leave a Reply