Χριστόφιας Για Μιλτιάδη Νεοφύτου: «Τούτος Μας Έλειπε…» – Ακούστε Τις Δηλώσεις

0
122

«Ο άνθρωπος (σ.σ. Μιλτιάδης Νεοφύτου) έχει πρόβλημα, δεν γίνεται. Τούτος μας έλειπε να μας πάει στα δικαστήρια. Δεν μπόρεσε η δεξιά και η ακροδεξιά να μας πάει στα δικαστήρια γιατί κυβέρνησα τον τόπο και θα μας πάει ο Μιλτιάδης».

Έτσι αντέδρασε ο Δημήτρης Χριστόφιας στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μιλτιάδη Νεοφύτου έτοιμο να τον πάει στα δικαστήρια για οφειλές 600.000 ευρώ. Ουσιαστικά ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, μιλώντας στο ρ/φ του Άστρα.

«Δεν μου έδωσε ούτε προσφορά, ούτε τίποτα. Όταν του έδινα λεφτά, δεν τα έπαιρνε. Τον ρωτούσα πόσα χρωστούσα και δεν μου έλεγε».

Ο κ. Χριστόφιας είπε ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου πληρώθηκε με το ζόρι 270 χιλιάδες ευρώ, ενώ για δύο χρόνια αρνήθηκε να πάρει το ποσό που του πρόσφερε η οικογένεια. «Αν το έπαιρνε, σήμερα θα είχε εισπράξει 400 χιλιάδες ευρώ» κατέληξε.

Λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο κ. Χριστόφιας θα πληρώσει άλλη μία δόση έως το τέλος του χρόνου, ενώ θα αμφισβητήσει στα δικαστήρια το ποσό των 600.000 ευρώ, για επισκευές στα σπίτια του πρώην Προέδρου σε Μακεδονίτισσα και Κελλάκι.

Διαβάστε ΕΔΩ την είδηση για τα νομικά μέτρα που παίρνει ο Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόφια στον Astra: