Ο Μιλτιάδης Έτοιμος Να Κινήσει Αγωγή Κατά Του Χριστόφια!

0
61

Ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας, Μιλτιάδης Νεοφύτου, ετοιμάζεται να κινήσει αγωγή κατά του τέως πρόεδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια! Αυτό αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης»!

Με βάσει πάντα το σχετικό δημοσίευμα, εταιρεία του Μιλτιάδη Νεοφύτου ετοιμάζεται να καταχωρίσει αγωγή εναντίον του κ. Χριστόφια διεκδικώντας αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (πέραν των 600 χιλιάδων) για κατασκευαστικές εργασίες που έγιναν στην τριώροφη οικοδομή της οικογένειας Χριστόφια στην Έγκωμη, αλλά και στο εξοχικό του τέως Προέδρου στο Κελλάκι. Με απλά λόγια, πρόκειται για χρήματα που έπρεπε να καταβάλει η οικογένεια Χριστόφια στον Μιλτιάδη και δεν το έπραξε.

Το θέμα, σύμφωνα με τον «Πολίτη», περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, αφού οι αριθμοί δεν συμφωνούν με βάση τα στοιχεία που περιέλαβε στη δήλωση περιουσιακών στοιχείων του ο κ. Χριστόφιας και την οποία δημοσιοποίησε τον περασμένο Μάιο.

Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος αφού πρώτα εξουσιοδοτήθηκε, ανέφερε σε δημοσιογράφο του «Πολίτη» ότι η θέση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας είναι πως δεν υπάρχει οποιαδήποτε υπόθεση.

“Τούτος μας έλειπε” ήταν το σχόλιο του Χριστόφια στον Άστρα για το όλο θέμα.