Μακράν η πιο ενδιαφέρουσα η κόντρα Γ. Γεωργίου (ΕΔΕΚ) – Ε. Ξάνθου (Οικολόγοι) -Το υφυπουργείο που έταξαν -vid

0
1966

Για τους μη φανατικούς που αρέσκονται στην παρακολούθηση προεκλογικών αντιπαραθέσεων, η κόντρα μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών Γιώργου Γεωργίου και Έφης Ξάνθου, της ΕΔΕΚ και των Οικολόγων, αντίστοιχα, ήταν ιδιαίτερα απολαυστική.

Από την αρχή της αναμέτρησής τους στο πλαίσιο της εκπομπής The Duel (Vouli.TV) οι δυο υποψήφιοι έδειξαν τις προθέσεις τους.

Με οξυδέρκεια, συνεχή «κτυπήματα», αλλά και καλή διάθεση, οι δυο αντιμαχόμενοι έδωσαν μια μάχη που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον.

Ήταν εμφανές, πάντως, πως ο Γεωργίου -όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν- θέλησε να πλήξει τους Οικολόγους στο Κυπριακό. Διατύπωσε τη θέση πως το κόμμα που με τον Περδίκη στην ηγεσία του είχε ξεκάθαρες θέσεις και προκαλούσε θαυμασμό, πλέον είναι ένας αχταρμάς.

Αναφέρθηκε σε ανακοίνωση που είχαν εκδώσει οι Οικολόγοι μετά το Κραν Μοντανά, προσπαθώντας να πει ότι πλέον η θέση τους στο Κυπριακό μαλάκωσε.

«Κι εσείς τώρα το πάτε πολύ μαλακά με την πενταμερή. Και θέλετε να σας πω γιατί το πάτε στα πολύ μαλακά; Διότι, πρώτον, έχετε φιλοξενήσει στα ψηφοδέλτιά σας άτομα τα οποία είναι έτοιμα να αποδεχτούν την όποια λύση και επίσης θεωρώ ότι βλέπετε το πολιτικό σας μέλλον ως μια ουρά του ΑΚΕΛ» είπε απευθυνόμενος στην Έφη Ξάνθου.

Παρά τα συνεχόμενα πυρά του Γεωργίου που εκτοξεύτηκαν με ιδιαίτερα εύσχημο τρόπο, η Ξάνθου δεν έδειξε να τσιμπά, ή μάλλον έδειξε διαβασμένη για την ισχύ των πυρών του κ. Γεωργίου.

«Άρα η τοποθέτηση που έκανα τώρα δεν είναι διαφορετική από την ανακοίνωσή μας (σ.σ. μετά το Κραν Μοντανά). Απλά θέλατε έναν έμμεσο τρόπο να μου πείτε για το ψηφοδέλτιό μας» απάντησε στον κ. Γεωργίου χαμογελώντας.

Αυτή ήταν μια μικρή γεύση της μεταξύ τους ζωντανής μονομαχίας, που περιλάμβανε και “αποκάλυψη” για τις προεδρικές του 2023 και το υφυπουργείο που φέρονται να έταξαν στους Οικολόγους, όπως είπε ο Γεωργίου («Πε άλλο ‘ναν» απάντησε η Ξάνθου)…

Δείτε την απολαυστική κόντρα:

Leave a Reply