Κυπριακός Σύλλογος Εξαπάτησε Τουλάχιστον 10 Ποδοσφαιριστές!

0
106
lizenzfrei o.digi f.35mm

Θα ξέρετε φαντάζομαι για τα διπλά συμβόλαια ή τις συμπληρωματικές συμφωνίες. Ο σύλλογος κάνει με τον παίκτη ένα συμβόλαιο που κατατίθεται στην ΚΟΠ για… επίσημη παρουσίαση και χρήση, κι ένα ακόμη που συμπληρώνει το προηγούμενο (συμπληρώνει το ποσό που έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές και δεν δηλώνεται επίσημα).

Ένας σύλλογος, που λέτε, όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Στο ένα από τα δύο συμβόλαια, αυτό που προνοεί χαμηλότερες απολαβές, υπάρχει μια ημέρα μπροστά από το άλλο και περιλαμβάνεται ο εξής όρος: «όλα τα προηγούμενα συμβόλαια ακυρώνονται».

Με απλά λόγια, εξαπατούν τους παίκτες, καθώς με τα όσα ισχύουν, οι παίκτες είναι με λανθασμένη εντύπωση σε σχέση με τις απολαβές τους. Ισχύει το συμβόλαιο με τις χαμηλές απολαβές και το προηγούμενο (λόγω αυτού του ειδικού όρου) που προνοεί πιο υψηλές απολαβές και συμπληρώνει το άλλο, δεν έχει καμία ισχύ! Σατανικό!

Βέβαια, δεν πρόκειται να τη βγάλει καθαρή ο σύλλογος. Δέκα παίκτες έχουν ήδη καταγγείλει την ομάδα που αρνείται να τους δώσει τα λεφτά τα οποία τους οφείλει και ξεκίνησε διαδικασία διερεύνησης σε βάρος της.

Αν ο σύλλογος δεν συμμορφωθεί κι επανορθώσει, τότε θα έχουμε άσχημα νομικά μπερδέματα.