Στο πόδι η Αστυνομία για την ομαλή επιστροφή Λευκωσιατών -Αυξημένη κίνηση από Λιβάδια προς Ριζοελιά

0
519

Στο πόδι βρίσκεται η Αστυνομία για την ομαλή επιστροφή των Λευκωσιατών στην πρωτεύουσα, καθώς ως είθισται η έξοδός τους για το τριήμερο του κατακλυσμού ήταν μαζική.

Μέλη της δύναμης ασκούν διακριτικό έλεγχο σε καίρια σημεία των αυτοκινητοδρόμων, ενώ και ελικόπτερο της Αστυνομίας επιτηρεί την κατάσταση από αέρος.

Για την ώρα δεν έχει σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Η κίνηση, πάντως, λίγο πριν τις 17:00 είναι αυξημένη από το ύψος της εξόδου Λιβαδιών προς Ριζοελιά. Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και Λεμεσού – Λευκωσίας, η κίνηση δεν ήταν τόσο αυξημένη.

Υπενθυμίζεται πως -σύμφωνα και με παλιότερες επίσημες ενημερώσεις της Αστυνομίας – για την ομαλότερη διεξαγωγή της τροχαίας κυκλοφορίας στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, την τελευταία τετραετία, ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών που επιστρέφουν από τις περιοχές των επαρχιών Αμμοχώστου και Λάρνακας προς την επαρχία Λευκωσίας, μέσω του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου στον κυκλικό κόμβο, όπως φαίνεται και στην κύρια φωτογραφία.

Καλούνται οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες, της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο τη μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

Leave a Reply