Ισχυρισμοί σε βάρος Γ. Κούμα για OB Van και παραγωγές αθλητικών γεγονότων -Καλεί Εισαγγελέα και Ελεγκτή να επέμβουν -vid

0
9361

Ακόμη ένα video στην προεκλογική περίοδο με ισχυρισμούς που διόλου απαρατήρητοι περνούν…

Αυτή τη φορά το εν λόγω οπτικό υλικό προέρχεται από τον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν υποψήφιο με την «Αλλαγή Γενιάς», Μάριο Παναγή.

Δημοσιεύτηκε εντός της ημέρας (27/05) στον προσωπικό λογαριασμό του τελευταίου στο facebook.

Ο κ. Παναγή θέτει ερωτήματα για τις παραγωγές αθλητικών γεγονότων και καλεί τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτη της εταιρείας TRIPLE AAA PRODUCTIONS LIMITED, Γιώργο Κούμα, να τοποθετηθεί.

Ο κ. Παναγή κάνει λόγο για προσφορές που είχαν προκηρυχθεί από την Cytavision το καλοκαίρι του 2017 για παραγωγές αθλητικών γεγονότων και προνοούσαν ο προσφοροδότης να έχει δυο αυτοκίνητα OB Van. «Μήπως μόνο γιατί η εταιρεία TRIPLE AAA, ιδιοκτησίας του κ. Γιώργου Κούμα τα είχε;» διερωτήθηκε ο Μάριος Παναγή.

Και συνέχισε υποβάλλοντας τα ακόλουθα ερωτήματα: «Γιατί ακυρώθηκε ο διαγωνισμός χωρίς μέχρι και σήμερα να παραδοθούν προσφορές στους προσφοροδότες και να έχουν δημοσιοποιηθεί οι λόγοι της ακύρωσης; Μήπως ακυρώσατε τον διαγωνισμό για τον λόγο ότι έγινε σύμπραξη δυο εταιρειών και υπέβαλαν προσφορά κάτι το οποίο δεν αναμένατε;».

Ακολούθως καλεί τα στελέχη του εν λόγω ημικρατικού οργανισμού να τοποθετηθούν: «Κύριοι της Cyta παρακαλώ απαντήστε. Κύριε Γενικέ Εισαγγελέα, κύριε Γενικέ Ελεγκτή παρακαλώ ελέγξτε άμεσα γιατί έχει γίνει ακύρωση αυτού του διαγωνισμού».

Στη συνέχεια ο Μάριος Παναγή αναφέρει ότι τον Ιούλιο του 2019 η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προκήρυξε προσφορές, οι οποίες ισχυρίζεται ότι ήταν κομμένες και ραμμένες ξεκάθαρα στα μέτρα συγκεκριμένης εταιρείας.

Διερωτάται, λοιπόν, κατά πόσον κρύβεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πίσω από την εν λόγω εταιρεία και αν έχει εισπράξει χρήματα: «Και αφού πωλήσατε τον στόλο σας, απαντήστε κ. Κούμα αν έχετε εισπράξει μετά τις 10/07/2019 επιταγές από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας και την Ιπποδρομιακή Λέσχη. Εργοδοτάτε επ’ ονόματι της εταιρείας TRIPLE AAA προσωπικό που σχετίζεται με τις παραγωγές αγώνων;».

Leave a Reply