Με ιδιαίτερα εριστική διάθεση ο Γεωργιάδης κατά τριών κομμάτων -‘Αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, θα ήταν υπόδικος’ -vids

0
2026

Οι τόνοι ανεβαίνουν όσο παρέρχονται οι μέρες και πλησιάζει η 30ή Μαΐου.

Αυτό αποδείχθηκε και στο studio του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης (19/05) όπου ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης, παρουσιάστηκε εριστικός.

Με τις αναφορές του προκάλεσε αντίδραση από τρία κόμματα. Το ΑΚΕΛ, την Αλλαγή Γενιάς και το Ε Λ ΑΜ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της CYMAR, εξέφρασε τη θέση ότι κόμματα «ενασκούν κριτική χωρίς να παρουσιάζουν θέσεις».

Και στη συνέχεια τα βόλια έπιασαν το ΑΚΕΛ. «Βεβαίως, πρόκειται για ένα κόμμα που έχει πρόβλημα με το ίδιο το όνομά του…» είπε μεταξύ άλλων.

Η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του κ. Λουκαΐδη: «Εσείς είχατε πρόβλημα με το όνομα μας κ. Γεωργιάδη και μας το αλλάξατε μετά από 30 χρόνια με μια γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα».

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε με το ίδιο ύφος. «Κ. Λουκαΐδη μιλώ» είπε και ακολούθως περιέλαβε την «Αλλαγή Γενιάς».

Έκανε λόγο για «νεοφανή κόμματα» και είπε ότι το κόμμα της κας Θεολόγου που παρουσιάζεται ως αδιάφθορο δεν αποτελεί επιλογή.

Και συνέχισε εστιάζοντας στην κα Θεολόγου, για την οποία είπε πως ξεκίνησε από το κόμμα της κας Θεοχάρους, μετά πήγε στο κόμμα του κ. Λιλλήκα, στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ Μαλά και συνεργάστηκε με τους κυνηγούς τους οποίους εγκατέλειψε.

Από τα βόλια του δεν ξέφυγε ούτε το Ε Λ Α Μ: «Ούτε και βεβαίως μπορεί να είναι επιλογές αυτοί που πωλούν πατριωτισμό τη στιγμή που δεν έχουν καν υπηρετήσει θητεία».

Ο υποψήφιος με την Αλλαγή Γενιάς, Ανδρέας Κεττής, επικαλέστηκε το πόρισμα για τον Συνεργατισμό και είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Γεωργιάδη ότι αν ήταν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ε.Ε. θα ήταν υπόδικος.

Ο Λίνος Παπαγιάννης απαντώντας στις αναφορές Γεωργιάδη, επέκρινε τις τακτικές του ΔΗΣΥ και ανέφερε μεταξύ άλλων πως στελέχη του «συναγελάζονται με τον κατακτητή στην Κερύνεια ή στην Αμμόχωστο».

Για τα όσα είπε ο Χάρης Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1, απάντησε η Άννα Θεολόγου μέσω ανάρτησή της στο twitter: “Σας ενοχλώ @Georgiades_H ξέρω το και μου αρέσει, αλλά μάθε τι σημαίνει διαφθορά διότι εγώ φεύγω από εκεί που βλέπω διαφθορά. Όταν βρεις στοιχεία διαφθοράς για μένα να βγεις να μιλήσεις που κανονικά έπρεπε να μιλάς πίσω από τα σίδερα της φυλακής λόγω του Συνεργατισμού!”.

Leave a Reply