Μικρές επιχειρήσεις και αυτοεργοδοτούμενοι αντιδρούν -‘Εκκρεμούν τα επιδόματα από τον Νοέμβριο του 2020’

0
6172

Με έντονο ύφος τοποθετείται ο Συνασπισμός Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α.).

Σε γραπτή δήλωση, που υπογράφει εκ μέρους του Δ.Σ. Σταύρος Αλαμπρίτης, αναφέρεται ότι εκκρεμεί η καταβολή επιδομάτων από τον Νοέμβριο του 2020.

Την ίδια στιγμή προβάλλεται η θέση ότι πριν από 17 ημέρες απέστειλαν επιστολή στην υπουργό Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, με στόχο να συναντηθούν μαζί της, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ανταπόκριση.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΣΥΜΕΑ: «Έφθασε ο κόμπος στο χτένι με το Κράτος να εθελοτυφλεί στην απελπισία του εργαζόμενου λαού, των φτωχών στρωμάτων που όλο και αυξάνονται. Το κράτος εξακολουθεί να κλείνει τα αυτιά στην κραυγή απόγνωσης!

Χωρίς ανταπόκριση η συνάντηση για τα θέματα που αφορούν τα Μέτρα στήριξης λόγω Πανδημίας ειδικά των αυτοτελώς εργαζομένων! Εδώ και 17 ημέρες μετά από επιστολή μας αναμένουμε απάντηση του Υπ. Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για προγραμματισμό συνάντησης.

Τα Καθυστερημένα επιδόματα από τον Νοέμβριο του 2020 εξακολουθούν να εκκρεμούν, ενώ βρισκόμαστε μόλις λίγα 24ωρα πριν το Πάσχα. Το κράτος οφείλει να στηρίζει ΙΣΟΤΙΜΑ και ΈΓΚΑΙΡΑ τον κάθε πολίτη με αυτά που δικαιούται, χωρίς άλλες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις!!

Ο ΣΥ.Μ.Ε.Α στέλνει μήνυμα προς τον εργαζόμενο λαό προς συσπείρωση και δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους:

‘Συνάδελφοι, Αυτοεργοδοτούμενοι, μεροκαματιάρηδες της Κύπρου, σχετικά με τα επίδομα της Πανδημίας για όσους από εμάς επηρεάστηκαν, ο Συνασπισμός Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων έχει αναλάβει πρωτοβουλία διαμαρτυρίας και συζήτησης με το Υπουργείο για την όλη καθυστέρηση των επιδομάτων που καθυστερούν από Νοέμβριο αλλά και γενικότερα την όλη στήριξη των αυτοτελώς.

Ο ΣΥΜΕΑ θα προβεί σε νέες δυναμικές καταγγελίες.

 

Όσοι ανήκετε σε αυτή την κατηγορία παρακαλώ ενημερώστε μας στο Λογαριασμό του Facebook ¨Συνασπισμός Μικρών Επιχειρήσεων Αυτοεργοδοτούμενοι¨ ή στη σελίδα του Facebook ¨ΣΥΜΕΑ¨ ή με email στο press.symea@gmail.com με τις εξής πληροφορίες:

* Ονοματεπώνυμο

*Επάγγελμα

*Μήνες που εκκρεμούν’

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ».

Leave a Reply