Το μήνυμα της καρκινοπαθούς Σοφίας που ‘έριξε’ το twitter: «20 μέρες ζωής μου είπαν στο νοσοκομείο. Εσείς τι νεα;» -pic

0
8358

Μια ιστορία νεαρής γυναίκας που ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αλλά συνάμα εκπλήσσει με θετικό τρόπο, ξετυλίγεται τις τελευταίες ώρες στο twitter.

Η Σοφία που από το 2017 παλεύει με τη νόσο, γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας (19/04), μέσω tweet, έκανε γνωστή την απαισιόδοξη πρόβλεψη των γιατρών για την κατάστασή της.

«20 μέρες ζωής μου είπαν στο νοσοκομείο. Εσείς τι νεα;» έγραψε, προκαλώντας πάρα πολλούς συνειρμούς σε όσους είδαν το μήνυμά της.

Το τι ακολούθησε δεν μπορεί να αποδοθεί με λόγια. Ενέσκηψε καταιγίδα μηνυμάτων αγάπης, ελπίδας και συμπαράστασης.

Μέλη του twitter μετέφεραν τα δικά τους βιώματα, εξιστορώντας συγκλονιστικές εμπειρίες ανθρώπων, οι οποίοι υποχρέωσαν σε… ήττα τον καρκίνο.

«Για όσους είπαν για χρονικό περιθώριο ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο κυριεύουν. Ο αδελφός μου (5 χρονών) είχε κακοήθη καλπάζουσας μορφής στον εγκέφαλο έλεγαν δεν θα ζούσε. Είναι 33 χρονών σήμερα υγιέστατος! Είμαστε μαζί σου Σοφία. Μην χάνεις την πίστη και το κουράγιο σου» ήταν ένα χαρακτηριστικό μήνυμα, συνοδευόμενο με εικονίδια αγάπης. Κι ακολούθησαν δεκάδες τέτοια…

«Κοριτσάκι μου γλυκό όλα καλά θά πάνε ο θεός να είναι μαζί σου καί η Παναγία καί θετική σκέψη καί θά γυρίσεις πίσω καλύτερα από ποτέ . καλό ξημέρωμα» της έγραψε μια άλλη φίλη στο twitter, σχολιάζοντας νεότερο μήνυμα της Σοφίας, η οποία ενημέρωσε για τη νέα θεραπεία που της πρότειναν («Μπαίνω χειρουργείο την άλλη εβδομάδα. Σωληνάκι και βαλβίδες λένε θα βάλουν. Ο Θεός βοηθός!!!»).

«Έχω φωτογραφήσει ειδικά για εσένα, ένα μπουμπούκι από το κήπο μου. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου, έτσι να είναι και η δική σου ζωή για πολλά πολλά χρόνια ακόμη», ήταν ένα άλλο ενδεικτικό σημείωμα.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες, το αρχικό μήνυμα της Σοφίας συγκέντρωσε περισσότερα από 1.300 μηνύματα αγάπης και χιλιάδες likes.

Σοφία μου, με τέτοια συμπαράσταση η μάχη δεν χάνεται. Δεν είσαι μόνη. Μην ξεχνάς πόσοι προσεύχονται για ‘σένα. Πάμε για την διάψευση των στατιστικών, την μεγάλη ανατροπή!

Leave a Reply