ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Το video του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στην 37χρονη και στη 2χρονη κορούλα της

0
341

Το βίντεο ντοκουμέντο του τροχαίου ατυχήματος που κόστισε τη ζωή στην 37χρονη και την κόρης της στην Κρήτη, αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA Ελλάδας.

Στο οπτικό υλικό που παρουσιάστηκε σε ενημερωτική εκπομπή του καναλιού φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Το video δείχνει ότι το ιδιωτικής χρήσης όχημα στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη αμέσως μετά την πρόσκρουση του αγροτικού, πήρε φωτιά, κόβοντας το νήμα τις ζωής για την 37χρονη και το παιδί της.

Τη στιγμή που σημειώθηκε το θανατηφόρο, η 37χρονη μιλούσε τηλεφωνικά με τον σύζυγό της και είχε το κινητό σε ανοικτή ακρόαση (προφανώς για να μιλήσει και η 2χρονη με τον μπαμπά της).

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της 37χρονης Όλγας…

Άκουσε τη σύγκρουση των αυτοκινήτων και αμέσως βγήκε έξω να δει τι συνέβη.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε την κόρη και την εγγονή του νεκρές, σύμφωνα με το protothema.gr…

«Δεν ξέρουμε ακόμη τι έγινε. Πήγα κατευθείαν στο σημείο και τις είδα. Θα τα ερευνήσουμε όλα. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας….

Το χρονικό

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς Κρήτης, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από το νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (12/01) στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μητέρα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση.

Όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μόλις δύο ετών κορούλα της που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα της μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Πηγή: MEGA Ελλάδας

Leave a Reply